ELSK
 
Picture
Læg mærke til den tro kat i hjørnet.
I går glemte jeg at tage kameraet med, da jeg og TDLOA tog toget til Walthamstow, for at finde vaniljecreme. Ja, for første gang i måske ti år er jeg løbet tør for den hidsigt lugtende bodylotion jeg køber mange liter af hver gang jeg er i tyskland. I går fandt jeg en ussel substitut i min yndlings 1-pundshop i The Mall i Walthamstow. Jeg skriver om den lille forstad og ikke mindst centeret en anden gang, for begge dele fortjener at blive beskrevet nærmere.

Hovedsagen er, at jeg glemte mit kamera og derfor ikke kunne fotografere månen, som hang som et skarpt lille spyd over The Mall. Jeg kunne heller ikke filme den afdankede lømmel med blegnede fængselstatoveringer, jeg stod ved siden af i toget (jeg ville nok heller ikke have turdet det). Aldrig i mit liv har jeg set en 17/20/30(?)-årig, der lugtede så stærkt af narrestreger (af den absolut voksne slags).

Ellers har jeg haft mit kamera i rækkevidde siden jeg i mandags opdagede, at det slet ikke er svært at lave film og virkelig morsomt. Desværre har jeg ikke gjort meget andet end at arbejde, så materialet jeg har at klippe i er begrænset til de små pauser jeg tager og så er der selvfølgelig aftenerne (men der er det jo mørkt). I weekenden tager vi på mission igen, der er sikkert noget sjovt at filme inde i "det rigtige" London.



Men her er altså endnu en video. Jeg er i den, fordi jeg jo som nævnt altid er i nærheden af omtalte kamera. Og manden er med, men han har indtil videre mest vist sig fra sin piberygende side på bånd. Jeg må se om ikke jeg kan luske nogle andre optagelser ud af ham. Og så er der jo dyrene. Paradoksalt nok skulle jeg rejse hele vej til London for at få en kat til at lægge sig på mig om natten, se på mens jeg laver mad og betragte mig fra badekaret når jeg er på badeværelset. Høns i haven, hamsteren Jesus ved siden af min læseplads i stuen og marsvin i entreen, der pipper når posten kommer.
Udover weekendudflugterne til markeder og hipsterkvarterer (incestuøst ælte i Notting Hill) og så selvfølgelig mine besøg på diverse universiteter og forskningskontorer rundt omkring i byen, består mit London indtil videre mest af skoven ved siden af huset og de små landsbygader her i kvarteret. Og ærligt talt kan jeg lide London sådan.

/menschenkind



Leave a Reply.


Planter vokser ikke fordi man trækker i dem.